Od danas smo Premier Google Partner!

Google je odlučio proširiti svoj partnerski program uvođenjem nove klasifikacije za agencije koje upravljaju značajnijim portfeljem oglasnih kampanja i ostvaruju odlične rezultate za svoje klijente.

S novom klasifikacijom, drago nam je da smo uvršteni u grupu Premier Google Partnera od samog početka!

Osvojili smo treći po redu Google Adriatics Challenge!

Stigli su rezultati trećeg po redu Google Adriatics izazova u kojem su sudjelovale AdWords certificirane agencije u regiji (Hrvatska, Slovenija, Srbija) i na kojem smo osvojili 1. mjesto kao regionalni pobjednik natjecanja!

Posjetili smo Travel@Google konferenciju

Google nas je pozvao u Dublin na ovogodišnju Travel@Google konferenciju (specijaliziranu za profesionalce digitalnog marketinga iz svijeta turizma). Konferencija se održala u Googleovom europskom sjedištu, a prema našem saznanju, ukupno su sudjelovale samo dvije agencije iz Hrvatske.

Utjecaj promjene na Google search oglasima na PPC i SEO

U nastavku pronađite zanimljivosti i novosti s poznatih blogova iz svijeta digitalnog marketinga za razdoblje od 22.02. do 28.02.2016.

Zapošljavamo: tražimo četvero novih kolega!

Ponovno zapošljavamo! Širimo tim, tražimo nove kolege koji bi nam se pridružili na razvoju oglasne platforme i u radu s klijentima. Trenutno su otvorena 4 radna mjesta. Pogledajte detalje u članku!

Google prestaje s prikazivanjem oglasa na desnoj strani

U nastavku pronađite zanimljivosti i novosti s poznatih blogova iz svijeta digitalnog marketinga za razdoblje od 15.02. do 21.02.2016.

Unapređenje automatske licitacije u Google AdWordsu

U nastavku pronađite zanimljivosti i novosti s poznatih blogova iz svijeta digitalnog marketinga za razdoblje od 08.02. do 14.02.2016.

Kako se Snapchat planira natjecati s Facebook oglasima

U nastavku pronađite zanimljivosti i novosti s poznatih blogova iz svijeta digitalnog marketinga za razdoblje od 11.01. do 17.01.2016.