Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

AdWords: ukida se plaćanje bankovnim prijenosom unaprijed

Kratka ali bitna obavijest za dio AdWords oglašivača koji koriste opciju plaćanja bankovnim transferima prema Googleu. Najkasnije krajem godine se u potpunosti ukida mogućnost plaćanja unaprijed bankovnim prijenosom, a novim korisničkim računima se već ne nudi ova opcija. To znači da će svi postojeći i novi korisnici morati pronaći alternativu — bilo da će sredstva uplaćivati preko posrednika (agencije) ili pak kreditnim karticama.

Mario Francesevic 14 years ago
dots dots AdWords:

Kratka ali bitna obavijest za dio AdWords oglašivača koji koriste opciju plaćanja bankovnim transferima prema Googleu.

Najkasnije krajem godine se u potpunosti ukida mogućnost plaćanja unaprijed bankovnim prijenosom, a novim korisničkim računima se već ne nudi ova opcija.
To znači da će svi postojeći i novi korisnici morati pronaći alternativu — bilo da će sredstva uplaćivati preko posrednika (agencije) ili pak kreditnim karticama.

Za račune koji trenutno imaju odabranu opciju plaćanja unaprijed bankovnim prijenosom, opcija će biti ukinuta do kraja godine (točan datum ukidanja još uvijek nije poznat), što znači da se još neko vrijeme možeš koristiti, ali u slučaju da koristitite navedeni način plaćanja, razmislite o alternativi.

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.