Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Google pokrenuo AdWords Webinare

Ponekad mi se čini da vijesti o Googleu stvarno ima “preko glave”, ali što napraviti kad stalno izbacuju nešto novo? A ovo je čak i super korisno za one koje interesira sam AdWords sustav oglašavanja. Webinari će se održavati po poglavljima (kompletan raspored možete vidjeti ovdje), a uvjet za prijavu je posjedovanje AdWords računa. Sama […]

Mario Francesevic 16 years ago
dots dots Google

Ponekad mi se čini da vijesti o Googleu stvarno ima “preko glave”, ali što napraviti kad stalno izbacuju nešto novo? A ovo je čak i super korisno za one koje interesira sam AdWords sustav oglašavanja. Webinari će se održavati po poglavljima (kompletan raspored možete vidjeti ovdje), a uvjet za prijavu je posjedovanje AdWords računa. Sama prijava je elementarna i najbitnije – besplatna. Nakon upisa mail adrese i broja AdWords accounta, preostaje vam samo čekati početak webinara.

Vrijeme održavanja?

Već sutra, točno u 16:00 sati po našem vremenu.

Tema?

Introduction to Optimisation, a kako i sam naslov kaže, obraditi će osnove koje su potrebne za pokretanje kampanje i poboljšavanje učinka (učenjem o managmentu ključnih riječi, pisanju uspješnih oglasa i optimizaciji landing stranica).

Kome je namjenjen?

New advertisers or advertisers who have not made changes to their search campaigns since originally creating them.

Koga zanima, a nije kliknuo na raspored spomenut iznad, pravac ovaj link!

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.