Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Nagradna igra #2: Google AdWords knjiga

Nakon otprilike mjesec dana od prve nagradne igre, pred vama je nova nagradna u kojoj (opet) možete osvojiti knjigu o Google AdWords sustavu na hrvatskom jeziku, autora Perry Marshalla. Sadržaj knjige možete pogledati u PDF formatu putem poslovnog dnevnika koji knjigu nudi na prodaju i putem svog web shopa, pa eto, koga zanima može se […]

Mario Francesevic 16 years ago
dots dots Nagradna

Nakon otprilike mjesec dana od prve nagradne igre, pred vama je nova nagradna u kojoj (opet) možete osvojiti knjigu o Google AdWords sustavu na hrvatskom jeziku, autora Perry Marshalla. Sadržaj knjige možete pogledati u PDF formatu putem poslovnog dnevnika koji knjigu nudi na prodaju i putem svog web shopa, pa eto, koga zanima može se i na taj način dokopati knjige. Doduše, biti će potrebno izdvojiti 250kn, no opet…

Knjigu sam recenzirao, tako da oni kojima sam sadržaj ne predstavlja neki uvid u kvalitetu, mogu na taj način doći do par informacija.

Za one željne igranja, evo što je potrebno napraviti:

    Ostavite komentar ispod ovog posta (napišite nešto lijepo 🙂

    Bonus: prijavite li se na primanje vijesti sa bloga putem emaila, povećavate si šansu za dobitak jer ćete biti prijavljeni sa ukupno dvije prijave (komentarom i emailom)

Nagradna igra traje 24 sata – rok je 05.06.2008 do 15:15h.

Dobitnik će biti izvučen na random i obaviješten putem emaila, tako da bih preporučio da se prijavite sa mailom kojeg provjeravate…i sretno!

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.