Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Od danas smo Premier Google Partner!

Google je odlučio proširiti svoj partnerski program uvođenjem nove klasifikacije za agencije koje upravljaju značajnijim portfeljem oglasnih kampanja i ostvaruju odlične rezultate za svoje klijente. S novom klasifikacijom, drago nam je da smo uvršteni u grupu Premier Google Partnera od samog početka! Izmjene su najavljenje i u postojećem Partners programu, gdje je sada moguće pronaći […]

Mario Francesevic 8 years ago
dots dots Od

Google je odlučio proširiti svoj partnerski program uvođenjem nove klasifikacije za agencije koje upravljaju značajnijim portfeljem oglasnih kampanja i ostvaruju odlične rezultate za svoje klijente.

S novom klasifikacijom, drago nam je da smo uvršteni u grupu Premier Google Partnera od samog početka!

Google Premier Partner

Izmjene su najavljenje i u postojećem Partners programu, gdje je sada moguće pronaći partnerske agencije podijeljene po specijalizaciji (Search, Mobile, Video, Display ili Shopping).

Što se tiče samih Premier partner agencija, one će morati ispunjavati dodatne certifikacijske preduvjete, no istovremeno će imati i  dodatnu podršku od strane Googlea.

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.