Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Nagradna igra: osvojite knjigu o Google AdWords sustavu

Kao što sam jučer najavio, nagradna igra je pred vama! Sve što trebate napraviti da bi ste ušli u “bubanj” za nagradu je sljedeće: Ostavite komentar sa odgovorom na nagradno pitanje. Pripazite da se prijavljujete sa mail adresom koju provjeravate, jer će dobitnik biti obaviješten putem maila. Bonus bod možete ostvariti ako se prijavite na […]

Mario Francesevic 16 years ago
dots dots Nagradna

Google Adwords nagradna igra

Kao što sam jučer najavio, nagradna igra je pred vama! Sve što trebate napraviti da bi ste ušli u “bubanj” za nagradu je sljedeće:

    Ostavite komentar sa odgovorom na nagradno pitanje.

    Pripazite da se prijavljujete sa mail adresom koju provjeravate, jer će dobitnik biti obaviješten putem maila.

    Bonus bod možete ostvariti ako se prijavite na primanje blog članaka putem maila (predviđena forma se nalazi gore desno). Npr. ako se prijavite putem komentara i putem email forme za praćenje vijesti, osiguravate si 2 boda u natjecanju (1 bod za prijavu putem komentara i 1 za prijavu putem email pratitelja vijesti – čime si direktno povećavate šansu za dobitak, plus za prijavu putem email forme nije potrebno uopće znati odgovor).

Napomena: U slučaju da se na igru prijavljujete i putem komentara i putem forme za email praćenje vijesti, pripazite da mail adresa bude ista, jer je to jedini način da se povežu unosi i ostvare 2 boda.

Dobitnik će biti objavljen sljedeće nedjelje (11.05.2008.) po principu slučajnog odabira (random).

A nagradno pitanje glasi:

Kako se zove najrašireniji sustav za PPC oglašavanje?

    Yahoo! Search Marketing

    Microsoft AdCenter

    Google AdWords

Recenziju knjige možete pročitati u jučerašnjem članku.

UPDATE: s obzirom da sam dobio upite na mail sa pitanjem gdje se knjiga može kupiti, napominjem kako je isto moguće preko webshopa Poslovnog dnevnika, koji je ujedno i izdavač iste.

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.