Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Osvojite knjigu o Google AdWordsu

Pred vama je nova nagradna u kojoj možete osvojiti knjigu o Google AdWords sustavu na hrvatskom jeziku, autora Perry Marshalla. Sretni dobitnik biti će izvučen 01.08.2009.

Mario Francesevic 15 years ago
dots dots Osvojite

Pred vama je nova nagradna u kojoj možete osvojiti knjigu o Google AdWords sustavu na hrvatskom jeziku, autora Perry Marshalla.

adwords-twitter

Kako sudjelovati?

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, morate napraviti sljedeće:

Objaviti na Twitteru sljedeći tekst: “U tijeku je #seekandhit twitter nagradna igra. Osvojite knjigu o Google AdWords sustavu! Pravila:  http://bit.ly/CJOY9”. Naravno, tekst ne mora biti doslovna kopija, no mora sadržavati hashtag #seekandhit i link na pravila nagradne igre.

Poslati točan odgovor putem Twittera na @MarioFr (putem direct messagea) ili na mail [email protected] — ako šaljete na mail, navedite vaš twitter username.

Nagradno pitanje glasi: koja od sljedećih tvrdnji nije točna za AdWords sustav?

    Postoji minimalni mjesečni iznos koji morate potrošiti.

    AdWords ciljano prikazuje oglase onim korisnicima koji traže vaše proizvode ili usluge.

    AdWords omogućava kontrolirano ulaganje vaših sredstava.

    Google AdWords je najveći oglasni sustav na internetu, sa više od milijun oglašivača.

Način bodovanja

Točan odgovor na pitanje donosi 1 bod, dok se šansu za dobitak može povećati retweetanjem poruke (ponovnim objavljivanjem na Twitteru), gdje svaki novi retweet donosi +1 bod (naravno, nemojte pretjerivati s retweetovima, jer nitko ne voli spam).

Dodatne informacije

Primjer Twitter poruke:
twitter-primjer

Sretni dobitnik biti će izvučen 01.08.2009., a oni koji nisu bili sretne ruke, istu mogu naručiti preko SeekandHita po promotivnoj cijeni od 199kn (cijena knjige inače iznosi 249kn). Sve što je potrebno je javiti se na mail i dogovoriti detalje oko plaćanja i preuzimanja primjerka.

Sadržaj knjige možete pogledati u PDF formatu na stranicama Masmedie, koja stoji iza hrvatskog izdanja, te je ljubazno ustupila jedan primjerak za organizaciju ove igre.

Knjigu sam recenzirao još prošle godine, pa one koje zanima mogu i na taj način doći do par dodatnih informacija…

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.