Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Prvi Google AdWords workshop u Hrvatskoj

Google se potrudio organizirati prvu radionicu na temu Google AdWordsa u Hrvatskoj (održati će se danas, u Zagrebu, sa početkom u 9 sati). S obzirom da je namjenjena uskom krugu najvećih oglašivača i zatvorenog tipa, najavljenja je bez pompe, no to ne znači da ne zaslužuje da se spomene hvale vrijedan potez Googlea da educira […]

Mario Francesevic 16 years ago
dots dots Prvi

Google se potrudio organizirati prvu radionicu na temu Google AdWordsa u Hrvatskoj (održati će se danas, u Zagrebu, sa početkom u 9 sati). S obzirom da je namjenjena uskom krugu najvećih oglašivača i zatvorenog tipa, najavljenja je bez pompe, no to ne znači da ne zaslužuje da se spomene hvale vrijedan potez Googlea da educira korisnike svojih usluga.

Uglavnom, potruditi ću se da vam prenesem dojmove sa radionice u sljedećem postu, možda čak i uživo na blogu, a ni twitter followeri neće ostati zakinuti za pokoji komentar…

Update: članke sa Google workshopa možete pročitati u nastavcima: Google radionica u Zagrebu (uvod)Google AdWords izvještajiKvaliteta AdWords oglasa i alati, Praćenje rezultata (Tracking), Primjeri iz prakse, Sadržajna mreža (Google Content) & formati oglasa, Trendovi & planovi.

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.