Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Udruga CISEx i SeekandHit vam poklanjaju oglasnu kampanju u iznosu od 2600kn

U suradnji s udrugom hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera CISEx, odlučili smo se na jednu predbožićnu akciju za sve njihove članove u vrijednosti od 2600kn.

Mario Francesevic 11 years ago
dots dots Udruga

U suradnji s udrugom hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera CISEx, odlučili smo se na jednu predbožićnu akciju za sve njihove članove.

Naime, ako ste član CISExa, imate pravo na besplatnu izradu i dvomjesečno održavanje Google AdWords kampanje u vrijednosti od 2.200kn, te bonus od 400kn na vaš oglasni budžet! U tom slučaju, ispunite formular i pričekajte da vam se javimo s detaljima.

Ako pak niste te sreće da ste član CISExa, onda trk na njihov sajt i postanite član! Godišnja članarina je svega 250kn za fizičke osobe, te 500kn za pravne osobe — što znači da samo ovom akcijom isplatite višegodišnju članarinu, a da o ostalim prednostima i ne govorimo 🙂

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.