Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

7 načina za indeksiranje sajta, morbidne reklame…

7 koraka (načina) kako indeksirati novi website Michael Jensen (via WebProNews) u svom članku opisuje par načina na koji bi se dalo indeksirati novi sajt. Iako ništa spektakularno, pročitajte, dao je nekoliko smjernica koje bi se neovisno o tome trebalo napraviti (prijava na Google Webmaster Central, Google Analytics). Kako flash sajtovi utječu na promociju, poslovanje […]

Mario Francesevic 16 years ago
dots dots 7

7 koraka (načina) kako indeksirati novi website

Michael Jensen (via WebProNews) u svom članku opisuje par načina na koji bi se dalo indeksirati novi sajt. Iako ništa spektakularno, pročitajte, dao je nekoliko smjernica koje bi se neovisno o tome trebalo napraviti (prijava na Google Webmaster Central, Google Analytics).

Kako flash sajtovi utječu na promociju, poslovanje i reputaciju?

Dragan Varagić na svom blogu donosi interesantan osvrt članak o utjecaju flasha na poslovne stranice. Iako mnogi već znaju, no nije uzgred za ponoviti – Flash tehnologija i izvedba stranica u istome otežava (čitaj: čini nemogućim) indeksiranje stranica. Savjet je, kako i Dragan lijepo kaže, koristiti ga:

“samo kao elemenat stranice, ili kreiranje klasičnog sajta sa linkom/banerom do flash sajta.”

Life and death advertising

Za kraj, nešto djelomično offtopic. Da reklame zbilja mogu biti svakakve, a ideje još i više, jasno je iz ove tri. Moj glas ide za drugu po redu 🙂

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.