Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Oglašavanje

Posjetili smo Travel@Google 2016 konferenciju

Google nas je pozvao u Dublin na ovogodišnju Travel@Google konferenciju (specijaliziranu za profesionalce digitalnog marketinga iz svijeta turizma). Konferencija se održala u Googleovom europskom sjedištu, a prema našem saznanju, ukupno su sudjelovale samo dvije agencije iz Hrvatske. Izlagali su uglavnom voditelji i direktori različitih Googleovih timova (Inovacije, Design ZOO, Google Streetview, Google Filghts, Audience Performance […]

Mario Francesevic 8 years ago
dots dots Posjetili

Google nas je pozvao u Dublin na ovogodišnju Travel@Google konferenciju (specijaliziranu za profesionalce digitalnog marketinga iz svijeta turizma). Konferencija se održala u Googleovom europskom sjedištu, a prema našem saznanju, ukupno su sudjelovale samo dvije agencije iz Hrvatske.

Izlagali su uglavnom voditelji i direktori različitih Googleovih timova (Inovacije, Design ZOO, Google Streetview, Google Filghts, Audience Performance X, Mobile App Promotion…), ali i specijalisti za područje atribucije i konverzija unutar Googlea. Isto tako, svoja iskustva s digitalnim marketingom podijelili su s nama predstavnici velikih tvrtki poput TripAdvisora i Airbnba.

Prezentacije su bile tematski podjeljene u faze kroz koje i sam gost prolazi. Počevši od trenutka sna o odmoru, planiranja pa sve do same rezervacije i kasnije podjele iskustva s drugima putem različitih online kanala. Predavači su analizirali online ponašanje korisnika u svakoj od navedenih faza te sugerirali rješenja za marketinške izazove.

Osim u konferenciji, uživali smo u nekoliko dana u Dublinu, druženju na odličnoj večernjoj zabavi te obilasku Googleovog sjedišta u društvu Googleovaca, tako da se svakako veselimo nekoj novog posjeti Dublinu i Googleu!

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.