Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
Analiza korisnika i web stranica

Nagradna igra: And the winner is…

Imamo pobjednika! Nagradno izvlačenje je obavljeno, u bubanj je stavljeno preko 40 imena, a ovaj put najs(p)retniji je bio Ivan Listes! Čestitam! Svim drugim sudionicima želim se zahvaliti na sudjelovanju, ne tugujte, biti će toga još 🙂 Ovom prilikom najavljujem još jednu jako sličnu (nagrada će biti ista), ali će trajati dosta kraće (dan ili […]

Mario Francesevic 16 years ago
dots dots Nagradna

Imamo pobjednika! Nagradno izvlačenje je obavljeno, u bubanj je stavljeno preko 40 imena, a ovaj put najs(p)retniji je bio Ivan Listes! Čestitam!

Svim drugim sudionicima želim se zahvaliti na sudjelovanju, ne tugujte, biti će toga još 🙂

Ovom prilikom najavljujem još jednu jako sličnu (nagrada će biti ista), ali će trajati dosta kraće (dan ili dva). Razlog zbog kojeg će biti kraćeg vijeka je da bi do “izražaja” došli oni koji blog češće prate (moj pokušaj zahvale njima).

Uz tu nagradnu, odmah i najava još jedne, koja će se moći okarakterizirati kao “najbrži prst” bloga – nagradu će odnijeti X najbržih sudionika. O nagradi ne bih još govorio, biti ćete na vrijeme obaviješteni…

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.