Pročitajviše
Pročitajviše
Pročitajviše
arrows
arrows
arrows
Pogledajvideo
Posjetiblog
Posjetiusluge
Posjetinaš rad
SeekandHit

UPDATE: optimizacija u 6 koraka

Mali update glede Keywordtracker alata (spominje se u šestom koraku vodiča za optimizaciju). Naime, danas me jedan čitatelj upozorio kako mu ne radi navedeni alat. Nakon kreiranja novog accounta na Keyword Trackeru nije moguće izlistati rezultate keyworda zbog nedostatka Google SOAP API ključa. E, sad tu nastaje problem. Problem je u tome što je Google […]

Mario Francesevic 17 years ago
dots dots UPDATE:

Mali update glede Keywordtracker alata (spominje se u šestom koraku vodiča za optimizaciju).

Naime, danas me jedan čitatelj upozorio kako mu ne radi navedeni alat. Nakon kreiranja novog accounta na Keyword Trackeru nije moguće izlistati rezultate keyworda zbog nedostatka Google SOAP API ključa. E, sad tu nastaje problem.

Problem je u tome što je Google krajem 2006. godine otkazao support i prestao izdavati nove Google SOAP API ključeve (zamijenili su ih Ajax API ključevi – koji, pogodili ste, ne rade sa Keyword trackerom). Riješenje bi bilo nabaviti ključ od nekoga, no pošto sam uspio doći samo do onih koji prodaju stare ključeve, ne znam koliko vam se isplati tražiti takvo nešto…

S obzirom da sam taj alat spomenuo u vodiču, neću ga izbacivati, već oni koji bi htjeli koristiti alat neka mi se jave putem komentara ili nek me mejlaju pa ću im ustupiti key koji ja koristim.

Newsletter

Trebat će nam tvoj email ako želiš saznati od nas što je novo u svijetu marketinga. Sigurni smo da će se isplatiti, sigurno vrijedi dvije sekunde vremena koliko je potrebno za pretplatu.